Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Daniel Innerarity i Francesc Torralba dialoguen sobre “L’hospitalitat” al Diàleg de Pedralbes d’octubre

Dijous 1 d’octubre, a les 19:30 hores se celebrarà una nova sessió dels Diàlegs de Pedralbes, a la sala d’actes del Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes (Baixada del Monestir, 9, Barcelona). Porta per títol “L’hospitalitat”, i comptarà amb Daniel Innerarity, catedràtic de filosofia política i social a la Universitat del País Basc, i Francesc Torralba, doctor en filosofia i teologia, catedràtic de filosofia de la URL.

L’acte també serà retransmès per internet via streaming a l’adreça http://barcelona.cat/barcelonacultura

La propera activitat confirmada pel cicle ‘Diàlegs de Pedralbes’ serà el 19 de novembre amb la xerrada “Podem parlar de progrés?”, a càrrec de Manuel Cruz i José Enrique Ruiz-Domènec. Per assistir a aquestes sessions cal una inscripció prèvia al correu electrònic pedralbes@fragmenta.cat

Pels assistents hi haurà, a més, la possibilitat de visitar lliurement el monestir una hora abans de l’inici de la sessió.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.