Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
“Encara Déu?”, nou Diàleg de Pedralbes amb Juan de Dios Martín Velasco i Andrés Torres Queiruga

Dijous 17 de setembre, a les 19:30 h se celebrarà una nova sessió dels Diàlegs de Pedralbes, a la sala d’actes del Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes (Baixada del Monestir, 9, Barcelona). Porta per títol “Espiritualitat i lideratge“, i comptarà amb Juan de Dios Martín Velasco, professor emèrit de fenomenologia de la religió a la Universitat Pontifícia de Salamanca, i Andrés Torres Queiruga, professor de filosofia de la religió a la Universitat de Santiago de Compostel·la, moderats per Francesc Torralba, doctor en filosofia i teologia, catedràtic de filosofia de la URL.

L’acte també serà retransmès per internet via streaming a l’adreça http://barcelonacultura.bcn.cat.

Les properes activitats confirmades pel cicle ‘Diàlegs de Pedralbes’ seranel dijous 1 d’octubre sobre “L’hospitalitat”, amb Daniel Innerarity i Francesc Torralba; i el dijous dia 19 de novembre parlant al voltant de “Podem parlar de progrés?”, amb Manuel Cruz i José Enrique Ruiz-Domènec.

Per assistir a aquestes sessions, cal una inscripció prèvia al correu electrònic pedralbes@fragmenta.cat. Pels assistents hi haurà, a més, la possibilitat de visitar lliurement el monestir una hora abans de l’inici de la sessió.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.