Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Jornada de Portes Obertes al MUHBA Oliva Artés a l’exposició “Interrogar l’Eix de Pere IV”

Dissabte, 12 de setembre, a les 12:00 hores, (Fàbrica Oliva Artés, Espronceda, 142-146 (Parc Central del Poblenou), es farà una Jornada de Portes Obertes al MUHBA Oliva Artés a l’exposició “Interrogar l’Eix de Pere IV”, amb motiu de la Festa Major del Poblenou.

L’antiga fàbrica Oliva Artés, ubicada en el Parc del Centre del Poblenou, ha estat reconvertida en espai museístic. MUHBA Oliva Artés acull les sales del Museu d’Història de Barcelona destinades a explicar la ciutat contemporània i ha de ser el gran espai de Barcelona per explicar la metròpoli del nostre temps.

Actualment el Museu Oliva Artés acull una exposició estable anomenada “Interrogar Barcelona. De la industrialització al segle XXI”, organitzada al voltant de 12 preguntes-temes amb els que s’explica la història de la ciutat des del segle XVIII fins l’actualitat il·lustrada amb plafons informatius, fotografies, objectes del fons de museu i un audiovisual.

“Interrogar l’Eix de Pere IV”, l’exposició que s’obre al públic el dissabte 12 de setembre segueix amb la mateixa línia per mostrar de forma didàctica i atractiva la història i la trajectòria d’aquest eix de més de 250 anys d’història i que va arribar a ser la principal artèria industrial de la ciutat de Barcelona.

Amb motiu de la Festa Major del Poblenou, el Museu ofereix gratuïtament visites guiades el dissabte 12 de setembre a les 17:00 hores, diumenge 13 de setembre a les 18:00 hores i dissabte 18 de setembre, a les 17:00 hores i a les 19:00 hores.

Hi col·laboren l’Arxiu Històric del Poblenou, l’Associació de Veïns i Veïnes del Poblenou, el Màster d’Intervenció en el Patrimoni i el Paisatge Muhba/UAB, Vilanova+Moya arquitectes, Projecte EMUVE (W+G Architects) i la taula Eix Pere IV.

 Dossier de premsa i Imatges

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.