Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Inauguració de ‘Cultura de dormitorio. Narraciones de adolescencia femenina’ i ‘Frames Rocío’ dins el programa BCNProducció2015

Dimarts, 15 de setembre, a les 19:30h, a La Capella (C/Hospital, 56) s’inauguraran dues de les exposicions del programa BcnProducció 2015, Cultura de dormitorio. Narraciones de adolescencia femenina de Xiana Gómez i Frames Rocío de Federico García Trujillo

Cultura de dormitorio. Narraciones de adolescencia femenina de Xiana Gómez-Díaz és un projecte que explora, a través fotografies, vídeos i documentació original que diverses dones han donat per a la investigació, l’anomenada cultura de dormitori femenina i específicament el diari íntim d’adolescència com a document revelador d’un relat invisibilitzat.

Frames Rocío de Federico García Trujillo Parteix de la voluntat de l’artista de difondre públicament els continguts eliminats del documental Rocío (1980), de Fernando Ruiz Vergara, el primer documental realitzat a Espanya sobre la repressió franquista durant la Guerra Civil i del qual certes parts fonamentals van ser censurades.

Totes dues exposicions es podran veure a La Capella del 16 de setembre fins l’1 de novembre de 2015.

 Dossier de premsa i imatges 

 

Descarrega el fitxer
DdP BCN PRODUCCIO_ Federico Garcia Trujillo_Xiana Gomez

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.