Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Últims dies per enviar els retrats que formaran part de les projeccions a la façana de l’Ajuntament durant la Mercè 2015

Enguany el mapping a la façana de l’Ajuntament porta el nom ‘Retrats de Barcelona’ i serà un projecte participatiu que integrarà a les projeccions les cares dels barcelonins i barcelonines que enviïn les seves fotografies fins l’11 de setembre. Qui vulgui ser protagonista de l’espectacle s’ha d’inscriure al web http://www.mappingbcn2015.cat/. Per participar-hi cal tenir 18 anys.

Retrats de Barcelona és una proposta realitzada per la productora Boolab i dirigida per Inocuo, nom artístic de Javier Gutiérrez, sobre un guió de Jordi Teixidó i amb música de DJ Helio. El mapping de la Mercè 2015 explica la història d’uns passatgers siderals que arriben a la Terra i a Barcelona, es convertiran en espectadors de les projeccions de la façana de l’Ajuntament.

Es resultat d’aquest retrat col·lectiu es projectarà cada nit, entre el 18 i el 24 de setembre, a la façana de la Casa Gran.

Més informació a: http://lameva.barcelona.cat/merce

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.