Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació dels llibres dels artistes Mar García Albert i Germán Portal de la col·lecció BCN Producció’15

Divendres, 4 de setembre, a les 20.00h a la Llibreria Múltiplos (c/ Joaquim Costa, 30) es presentaran els volums 3 i 4 de la col·lecció de llibres d’autor BCN Producció’15 (coeditats per l’Ajuntament de Barcelona i Folch Studio), a càrrec dels seus autors, Mar García Albert i Germán Portal i els tutors dels projectes, Mery Cuesta i David Armengol

Prèviament, a les 18h i 19 hores a La Capella (Hospital, 56) els artistes faran visites comentades a les seves exposicions. El primer, a les 18.00h, serà l’artista Germán Portal amb la seva exposició Salón de lo intocable, a l’Espai Cub. A les 19h, l’artista Mar García Albert i el comissari David Armengol dialogaran sobre el procés i resultats de l’exposició 75º, a la Sala Gran.

La col·lecció BCN Producció’15, de 9 volums, recull entrevistes i els treballs dels artistes i comissaris seleccionats a BCNProducció en l’edició del 2015: David Bestué, Firas Shehadeh (ja editats), Germán Portal, Mar García Albert, Federico García Trujillo, Xiana Gómez, Anna Manubens, Enric Farrés i Joana Llauradó i Salah Malouli

Cadascun dels exemplars de la col·lecció té un preu de 5 euros i està editat en català, castellà i anglès.

BCN Producció, en la seva novena edició, és un programa adreçat a la comunitat artística de Barcelona i la seva àrea d’influència, un procés obert que incentiva la realització de projectes que necessiten recursos de producció i suport institucional per dur-se a terme. Amb aquest programa, La Capella contribueix a donar resposta a les necessitats econòmiques i de producció dels artistes mentre segueix de prop les línies discursives de l’art actual, fidel a la seva funció d’equipament públic per a l’art contemporani.

Folch és una agència de disseny amb base a Barcelona, creada per Albert Folch el 2004, que treballa a través de diverses disciplines, que inclouen direcció d’art i creació de contingut. Aquest enfocament va establir la creació de dos nous projectes editorials llançats el 2011

Les dues exposicions es poden veure a La Capella dins el projecte de Bcn Producció’15 i estan obertes al públic fins el diumenge, 6 de setembre.

Podeu descarregar imatges i més informació sobre la col·lecció i les exposicions aquí

Descarrega el fitxer
Núm.118. Presentació Llibres Barcelona Producció

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.