Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de ‘Llampades en la foscor’ de Ricard Garcia Vilanova a La Virreina Centre de la Imatge

El proper dimecres, 29 de juliol a les 11.00 hores, a La Virreina Lab de La Virreina Centre de la Imatge (La Rambla, 99), es presentarà l’exposició Llampades en la foscor (Síria 2011-2015) del fotògraf Ricard Garcia Vilanova. A la roda de premsa hi assistiran la comissionada de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, Berta Sureda, el fotògraf Ricard Garcia Vilanova, i el comissari de l’exposició, Ricard Mas.

A Llampades en la foscor, Garcia Vilanova recull una selecció d’una quarantena de fotografies i nou vídeos del seu treball a Síria. Garcia Vilanova és l’únic periodista gràfic que ha estat a Síria des de l’inici del conflicte. El novembre del 2011, en el marc de les anomenades «primaveres àrabs», es va infiltrar a Jabal al-Zawiya, a la província d’Idlib, i va assistir a les primeres manifestacions contra el règim de Baixar al-Assad.

Llampades en la foscor s’inaugura el mateix 29 de juliol a els 19.00 hores i es podrà veure a La Virreina Centre de la Imatge fins el 18 d’octubre de 2015.

 

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.