Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
L’espectacle ‘Ninet’Inferno’ es trasllada al Teatre Lliure de Montjuïc per raons tècniques

Ninet’InfernO, l’espectacle de Roland Auzet que estava programat al Teatre Grec de Montjuïc el dissabte, 25 de juliol, s’ha hagut de traslladar a la Sala Fabià Puigserver del Teatre Lliure de Montjuïc per causes tècniques.

Els espectadors que hagin comprat entrades per assistir a la representació i que tinguin algun inconvenient amb el canvi d’escenari podran recuperar l’import al mateix espai on les han adquirides. S’adverteix al públic que, en el nou emplaçament, les entrades no seran numerades.

La direcció del Festival prega als espectadors afectats que disculpin els inconvenients que els hagi pogut causar aquest canvi.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.