Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del cartell, del pregoner i d’un avanç del programa de la Mercè 2015, Festa Major de Barcelona

Aquest dimecres, 22 de juliol, a les 12.30 hores, tindrà lloc al pati del Palau de la Virreina (La Rambla, 99) la presentació del cartell, del pregoner i d’una part del programa de la Mercè 2015, que se celebrarà entre el 18 i el 24 de setembre. També es donarà a conèixer el programa d’activitats de la ciutat convidada a la festa, que aquest any és Buenos Aires.

A la roda de premsa hi assistiran l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; la comissionada de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, Berta Sureda; la cap de Festes de l’Institut de Cultura de Barcelona, Marta Almirall; el Ministro de Cultura de la Ciudad Autónoma de Buenos Aires, Hernán Lombardi i el pregoner d’aquest any.

 

 

 

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.