Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Es prorroga l’exposició: PEDRA, MONTJUÏC, BARCELONA. La construcció de la ciutat

El Castell de Montjuïc prorroga l’exposició PEDRA, MONTJUÏC, BARCELONA. La construcció de la ciutat. La mostra, que ha tingut una gran acceptació de públic, es podrà veure a les sales del pati d’armes del Castell de Montjuïc fins al proper 29 de juliol.

L’ exposició presenta un recorregut per la història de l’explotació de les pedreres de Montjuïc. L’objectiu és convidar el visitant a conèixer la relació entre Barcelona i Montjuïc des de la vessant matèrica i cultural. La mostra compta amb la presència de peces geològiques, escultòriques i arquitectòniques cedides per alguns dels principals museus de la ciutat: el Museu Nacional d’Art de Catalunya, el Museu d’Arqueologia de Catalunya, el Museu d’Història de Barcelona i el Museu de Ciències Naturals.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.