Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de la col·lecció de llibres d’artista BCN Producció ‘15

Divendres, 3 de juliol a les 10.30h a la llibreria La Caníbal al carrer de Nàpols 314 es presentarà en un esmorzar la nova col·lecció de llibres d’artista de BCN Producció ‘15, coeditada per l’Ajuntament de Barcelona i Folch. Es presentaran els dos primers llibres de la col·lecció, els dels projectes que fins el diumenge 5 de juliol es poden veure a La Capella: Realismo de David Bestué i I Came From There de Firas Shehadeh.

A la presentació hi assistiran entre d’altres, els artistes seleccionats en l’edició d’enguany de BCN Producció, David Bestué, Firas Shehadeh, Anna Manubens, Joana Llauradó, i Xiana Gómez; els comissaris i membres del jurat David Armengol i Rubèn Verdú; el director de la Capella, Oriol Gual; i, Albert Folch, fundador i director d’art a Folch.

La col·lecció, de 9 volums, recollirà entrevistes i els treballs dels artistes i comissaris seleccionats a BCNProducció en l’edició del 2015: David Bestué, Firas Shehadeh, Germán Portal, Mar García Albert, Federico García Trujillo, Xiana Gómez, Anna Manubens, Enric Farrés i Joana Llauradó i Salah Malouli

Cadascun dels exemplars de la col·lecció tindrà un preu de 5 euros i s’editaran en català, castellà i anglès; el llibret de Firas Shehadeh també s’ha traduït a l’àrab.

BCN Producció, en la seva novena edició, és un programa adreçat a la comunitat artística de Barcelona i la seva àrea d’influència, un procés obert que incentiva la realització de projectes que necessiten recursos de producció i suport institucional per dur-se a terme. Amb aquest programa, La Capella contribueix a donar resposta a les necessitats econòmiques i de producció dels artistes mentre segueix de prop les línies discursives de l’art actual, fidel a la seva funció d’equipament públic per a l’art contemporani.

Folch és una agència de disseny amb base a Barcelona, creada per Albert Folch el 2004, que treballa a través de diverses disciplines, que inclouen direcció d’art i creació de contingut. Aquest enfocament va establir la creació de dos nous projectes editorials llançats el 2011: la publicació Odiseo i Eldorado experience.

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.