Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del llibre ‘Butifarra! El còmic dels barris (1975-1987)’

Dijous 18 de juny, a les 13h a l’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona (c. Santa Llúcia 1) es presenta llibre Butifarra! El còmic dels barris (1975-1987), a càrrec d’Alfons López, fundador de la revista, i Pepe Gálvez i Lluís Recasens, L’Avi, coordinadors de la revista. També hi assistiran el president de la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB), Lluís Rabell, i el director de l’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona, Xavier Tarraubella.

La publicació, que s’ha editat per iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona i la FAVB, recupera la memòria d’una revista i d’un equip de dibuixants i guionistes de còmic que van posar el seu talent al servei dels moviments socials dels barris de la ciutat en els anys de la transició política. Tots els documents que apareixen en la publicació formen part del fons de l’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona.

butifarra_coberta

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.