Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de l’exposició ‘Indisposició General. Assaig sobre la fatiga’ al Fabra i Coats Centre d’Art Contemporani de Barcelona

Divendres, 12 de juny, a les 12.30h es presentarà l’exposició Indisposició General. Assaig sobre la fatiga, la tercera i última del cicle que el comissari Martí Peran ha presentat durant la temporada 2014-2015 al Fabra i Coats Centre d’Art Contemporani de Barcelona.

A l’acte hi assistirà el director de Promoció dels Sectors Culturals, Llucià Homs i el comissari de la mostra, Martí Peran.

Indisposició General. Assaig sobre la fatiga , que ocupa 3 sales del centre, reflexiona al voltant del concepte de la hiperactivitat fatigosa.

Reuneix treballs dels artistes: Andrea Aguado, Xavier Arenós, Samuel Beckett, Espai en Blanc, Erick Beltrán, Iñaki Bonillas, Domènec, Marcel Duchamp, Pepe Espaliú, Mounir Fatmi, Eduardo Fukusima, William Kentridge, Marcellvs L., Julia Montilla, Bruce Nauman, João Onofre, Gina Pane, Carlos Pazos, Javier Peñafiel, Perejaume, Nedko Solakov, Sinéad Spelman, Mladen Stilinovic, Alina Szapocznikow, Sam Taylor-Wood.

El programa anual ha plantejat tres exposicions independents amb perspectives diferents però amb un rerefons comú , una aproximació panoràmica a la pobresa d’experiència amb la qual s’ha definit la contemporaneïtat. Així a les dues mostres anteriors es va plantejar la dificultat de pensar futurs (Futurs abandonats), i la cancel•lació del paisatge (After landscape).

Indisposició General. Assaig sobre la fatiga s’inaugura el mateix dia 12 a les 19.30h. Prèviament, a les 19.00h, l’artista Javier Peñafiel presentarà el seu projecte Víctimas de diagnóstico que forma part de la mostra.

Més informació a: http://ajuntament.barcelona.cat/centredart/ca

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.