Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Tercera edició del concurs d’idees per aplicacions Apps&Cultura

Fins al 26 de juny està oberta la convocatòria d’Apps&Cultura 2015, un concurs d’idees d’aplicacions per a qualsevol dispositiu (ordinadors, tauletes o telèfons intel·ligents), que facilitin i/o fomentin l’accés dels ciutadans a la cultura o que ajudin als professionals d’aquest sector a enfortir i desenvolupar millor la seva activitat.

El 17 de juny, a les 19 hores, tindrà lloc la jornada de presentació d’Apps&Cultura al Disseny Hub Barcelona, on s’explicarà la naturalesa del concurs per tal de fomentar la participació i resoldre dubtes que puguin tenir els possibles participants. També es presentaran tres de les aplicacions la passada edició d’Apps&Cultura2014 per exemplificar el projecte.

El concurs, impulsat per la Direcció de Creativitat i Innovació de l’Institut de Cultura amb la col·laboració d’Incubio, s’adreça a qualsevol equip format per dos o més membres. Les persones que inicialment no disposin d’un equip s’hi podran inscriure individualment. Un jurat farà la selecció de les millors idees presentades pels diferents equips i aquests passaran a una fase de formació. Els dos millors projectes seleccionats pel jurat seran premiats amb 9.000 euros per equip per poder desenvolupar l’aplicació, i també podran gaudir de formació i residència al futur Canòdrom Parc de Recerca Creativa durant tres mesos.

El calendari previst per aquesta tercera edició és el següent: jornada de creació d’equips, ideació i selecció (4 de juliol), publicació dels seleccionats per a la fase de formació (10 de juliol), inici de la formació (13 de juliol), final de la formació (octubre), selecció dels guanyadors (octubre), desenvolupament dels projectes guanyadors (octubre, novembre i desembre) i presentació als inversors (gener de 2016).

Més informació a http://lameva.barcelona.cat/appscultura/ca/

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.