Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El Diàleg de Pedralbes de juny aborda “Espiritualitat i lideratge”, amb Àngel Castiñeira i Raimon Ribera

El proper dijous, 11 de juny, a les 19:30 hores se celebrarà una nova sessió dels Diàlegs de Pedralbes, a la sala d’actes del Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes (Baixada del Monestir, 9, Barcelona). Porta per títol “Espiritualitat i lideratge”, i comptarà amb Àngel Castiñeira, director de la Càtedra Lideratges i Governança Democràtica d’ESADE, i Raimon Ribera, professor associat, Departament de Ciències Socials a ESADE, moderats per Francesc Torralba, doctor en filosofia i teologia, catedràtic de filosofia de la URL.

L’acte també serà retransmès per internet via streaming a l’adreça http://barcelonacultura.bcn.cat.

La propera activitat confirmada pel cicle ‘Diàlegs de Pedralbes’ serà el 17 de setembre amb “¿Encara Déu?”, amb Juan de Dios Martín Velasco i Andrés Torres Queiruga. Per assistir a aquestes sessions, cal una inscripció prèvia al correu electrònic pedralbes@fragmenta.cat. Pels assistents hi haurà, a més, la possibilitat de visitar lliurement el monestir una hora abans de l’inici de la sessió.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.