Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Roda de premsa de l’exposició ‘Escriptures’ al Museu de Cultures del Món

Dimecres 10 de juny, a les 13h, al Museu de Cultures del Món (c. Montcada, 12) el tinent d’alcalde en funcions de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana i el director de Patrimoni, Museus i Arxius i director del Museu de Cultures del Món, Josep Lluís Alay presentaran als mitjans de comunicació Escriptures. Símbols, paraules, poders, la primera mostra temporal del Museu, que vol ser una aproximació a l’Escriptura des dels seus orígens fins a l’actualitat.

L’exposició, comissariada pel doctor en lingüística Miguel Peyró, que també assistirà a la roda de premsa, està formada per una cinquantena d’obres provinents de diversos museus i institucions de tot el món, així com de col·leccionistes privats. Escriptures s’obre al públic el proper 12 de juny i es podrà veure fins al 31 de gener de 2016.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.