Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Nits al Castell de Montjuïc durant el mes de juny

Tots els divendres de juny el Castell de Montjuïc es transformarà en un espai on es podrà gaudir d’espectacles de dansa, música, circ i teatre, contemplar les millors vistes nocturnes de la ciutat i tastar les delícies culinàries preparades des de caravanes ambulants mentre es gaudeix d’un indret tan especial com el Castell.

Cada divendres, de 21 h a 01 h, aquest espai acollirà una temàtica diferent a càrrec d’artistes formats o que s’estan formant a escoles de Barcelona amb reconegut prestigi com l’Institut del Teatre, el Taller de Músics o l’escola de Circ Rogelio Rivel de Nou Barris. Els espectacles seran gratuïts i amb un aforament màxim de 800 persones. El Castell posarà a disposició del públic un servei de bus llançadora gratuït fins a plaça d’Espanya al finalitzar cada activitat.


NIT DE DANSA, Companyia IT Dansa / 05.06.2015

La primera Nit el Castell de Montjuïc comptarà amb l’espectacle Kamuyot de la Companyia IT Dansa de l’Institut del Teatre. Kamuyot és una coreografia de l’israelià Ohad Naharin, una peça intensa, divertida i punyent. La proposta subverteix la relació clàssica entre el públic i els ballarins en interactuar amb l’audiència i enderrocar les barreres que separen l’intèrpret i l’espectador. Utilitzant el llenguatge universal del moviment, crea un context íntim i ple d’emoció on s’emfatitzen tots aquells elements que ens uneixen i no els que ens separen.

Kamuyot

 

NIT DE MÚSICA, A Contra Blues / 12.06.2015

El Pati d’Armes acollirà el blues del grup barceloní A Contra Blues. Al seu repertori trobem tradició i heterodòxia, barrejant-se de manera natural a l’interpretar, amb frescor i maduresa, tant clàssics com composicions pròpies.

A contra blues

 

NIT DE CIRC Escola Rogelio Rivel / 19.06.2015

Un gran espectacle de Circ prendrà el Castell el divendres 19 de juny. Els alumnes de segon curs de l’escola de circ Rogelio Rivel de Nou Barris presentaran els seus números d’acrodansa, contorsió, trampolí, equilibris acrobàtics, pal xinès, trapezi fix, malabars, bola d’equilibri, clown, corda llisa… El CAC Rogelio Rivel, fundat el 1999 a Nou Barris, ofereix un programa de Formació Professional que impulsa la recerca i la creació de números de circ.

 

 

NIT DE TEATRE Institut del Teatre / 26.06.2015

El cicle de les Nits d’Estiu es tancarà amb l’espectacle de Comèdia dell’Arte dels alumnes de l’Institut del Teatre. La Comedia dell’Arte és un espectacle improvisat de carrer amb uns personatges característics, com la Colombina, l’Arlequí, el Pedrolino i el Pantalone cadascun amb la seva màscara pròpia. Dramaturgs de la talla de Shakespeare i Molière es van basar en aquests personatges per a escriure les seves obres, són l’origen dels clowns, de les històries tradicionals de titelles, i de l’òpera còmica i bufa. Els alumnes de l’Institut del Teatre mostraran la seva reinterpretació de la tradicional Comedia dell’Arte en tres passis de mitja hora, plens d’improvisació, energia i humor.

 

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.