Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Roda de premsa de la Setmana del Llibre Prohibit al Born Centre Cultural

Dimecres 3 de juny, a les 12 hores, es presentarà als mitjans de comunicació la Setmana del Llibre Prohibit. La roda de premsa tindrà lloc a l’espai gastronòmic El 300 del Born del Born Centre Cultural, i hi assistiran el director del Born CC, Quim Torra; el president de Gremi de Llibreters de Catalunya, Antoni Daura, i la comissària de la Setmana, Montse Vila, de l’associació Can Toni de les Eugues.

La roda de premsa conclourà amb una visita guiada a l’exposició Vermell de censura per part del director del Born CC. L’exposició recull una mostra de llibres que han estat censurats o prohibits en diferents llocs al llarg de la història i es podrà visitar gratuïtament fins al 5 de juliol.

Fins a l’11 de juny el Born Centre Cultural acull la Setmana del Llibre Prohibit. Durant aquests dies, i a través de diferents activitats per a tots els públics, es mostrarà com la ficció literària ha estat perseguida de manera reiterada al llarg de la història per part dels poders establerts i, alhora, com s’ha utilitzat com a forma de dominació sobre les persones. Amb aquest objectiu, la mostra reuneix bibliotecaris, llibreters, editors, periodistes, professors i lectors per debatre i reflexionar sobre aquest tema a partir de taules rodones, itineraris o l’exposició Vermell de censura, entre altres propostes.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.