Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Fabra i Coats Centre d’Art Contemporani acull “Arquitectures Empeltades”

Arquitectures Empeltades (Grafting Architecture) s’ha presentat a Fabra i Coats Centre d’Art Contemporani de Barcelona. La mostra, impulsada per l’Institut Ramon Llull amb la col·laboració dels Departaments de Cultura i de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, va representar Catalunya a la Biennal d’Arquitectura de Venècia, dins els Eventi Collaterali del 2014.

Imatges i dossier de premsa per descàrrega

La presentació ha anat a càrrec del conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ferran Mascarell; el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de Barcelona, Jaume Ciurana; el director de L’Institut Ramon Llull, Àlex Susanna; i, el comissari de la mostra, Josep Torrents i Alegre, juntament amb el comissari adjunt Guillem Carabí.

Es podrà veure a la tercera planta del Centre d’Art fins el 31 d’agost.

Descarrega el fitxer
Dossier de premsa Arquitectures Empeltades

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.