Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Engega el projecte ‘Screenly’ una plataforma de projeccions audiovisuals sota demanda per a sales de cinema

• L’Institut de Cultura de Barcelona impulsa el projecte a través dels programes BcnInnvoació, BcnLab i Creatifi

Dijous 21 de maig a les 20.30 h a l’auditori del Disseny Hub Barcelona (Pl. de les Glòries, 37) es presenta el projecte Screenly. Aquesta iniciativa és la primera plataforma web nascuda a Barcelona que permet a qualsevol l’organització de projeccions audiovisuals sota demanda, a sales de cinema, a través d’un sistema propi de reserva col·lectiva d’entrades. Es tracta d’una nova forma de distribuir i consumir cinema.

Screenly és un dels projectes impulsats per l’Institut de Cultura des de la seva etapa inicial pel seu caràcter innovador. L’ICUB hi ha donat suport a través dels programes BcnInnvoació, BcnLab i Creatifi i des de les subvencions per a inversions en TIC impulsades per la Direcció de Creativitat i Innovació.

En el mateix acte es farà la preestrena del llargmetratge “El camí més llarg per tornar a casa” dirigit per Sergi Pérez.

Screenly és un projecte liderat per Love Streams S.L. – We Make Responsive Cinema, empresa fundada a finals de 2013 per Alberto Tognazzi i Marc Prades amb vocació de generar eines, productes i serveis de base tecnològica vinculats a la distribució i comunicació de continguts des de l’entorn digital.

Més informació al web del projecte: https://screen.ly

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.