Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
“Desfent tòpics sobre els jueus”, amb Manuel Forcano i Vicenç Villatoro, nou Diàleg de Pedralbes

Dijous 21 de maig, a les 19:30 hores se celebrarà una nova sessió dels Diàlegs de Pedralbes, a la sala d’actes del Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes (Baixada del Monestir, 9, Barcelona). Porta per títol “Desfent tòpics sobre els jueus”, i comptarà amb els escriptors Manuel Forcano i Vicenç Villatoro, moderats per Francesc Torralba, doctor en filosofia i teologia, catedràtic de filosofia de la URL.

L’activitat té exhaurides totes les localitats, tant a la sala principal com a la sala annexa habilitada amb circuit tancat de televisió. L’acte també serà retransmès per internet via streaming a l’adreça http://barcelonacultura.bcn.cat

Les properes activitats confirmades pel cicle ‘Diàlegs de Pedralbes’ són el dijous 11 de juny amb “Espiritualitat i lideratge”, amb Àngel Castiñeira i Raimon Ribera, i el dijous 17 de setembre amb “¿Encara Déu?”, amb Juan de Dios Martín Velasco i Andrés Torres Queiruga. Per assistir a aquestes sessions, cal una inscripció prèvia al correu electrònic pedralbes@fragmenta.cat.

Pels assistents hi haurà, a més, la possibilitat de visitar lliurement el monestir una hora abans de l’inici de la sessió.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.