Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Més de 80 museus de Barcelona i l’àrea metropolitana participen aquest dissabte a La Nit dels Museus

Dissabte, 16 de maig, 81 centres de Barcelona, l’Hospitalet, Badalona, Cornellà, Esplugues, Sant Adrià i Santa Coloma de Gramenet obriran gratuïtament les portes de les 19h fins a la 1h de la matinada, coincidint amb la celebració arreu d’Europa de La Nit dels Museus, amb una àmplia oferta d’exposicions, concerts, poesia, dansa, performances, tallers, visites guiades, gastronomia i activitats per a tots els públics. Podeu consultar la programació dels centres que hi participen al web www.lanitdelsmuseus.cat

Aquest 2015 s’afegeixen a l’ampla xarxa d’espais que ja participen a la Nit dels Museus el MUHBA Domus Avinyó, el MUHBA Oliva Artés, el Museu de Cultures del Món de Barcelona, la Gran Lògia Provincial de Catalunya, la Muralla Romana Sotstinent Navarro del Servei d’Arqueologia de Barcelona, la Torre de les Aigües del Besòs, el Museu Palmero, el Museu d’Història de la Immigració de Catalunya, la colección olorVISUAL, La Casa dels Entremesos, la Torre Bellesguard de Gaudí, la Col•lecció Opiso de la Fundació Arqueològica Clos i el Museu del Disseny de Barcelona, ja amb totes les col•leccions obertes.

La Nit dels Museus és una iniciativa del Consell d’Europa en la qual participen més de quatre mil museus de quaranta països i que enguany arriba a l’onzena edició. Aquest any La Nit dels Museus i el Dia Internacional dels Museus coincideixen el mateix cap de setmana, per això hi haurà portes obertes a la majoria dels museus també el diumenge 17 de maig (el 18 de maig, Dia Internacional dels Museus, és dilluns, dia de tancament a la majoria de centres).
Si necessiteu posar-vos en contacte amb el departament de premsa de l’Institut de Cultura de Barcelona durant la Nit dels Museus, podeu contactar amb Álvaro López (telèfon 629 11 32 61/alvarolopez@bcn.cat)

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.