Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del programa del Grec Festival de Barcelona 2015

Dijous, 14 de maig, a les 13:00 hores, a l’Espai 4 del Palau de la Virreina (La Rambla, 99), es presentarà la programació del Grec Festival de Barcelona, que enguany tindrà lloc de l’1 al 31 de juliol.

A l’acte hi assistiran l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias; el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana; i el director del Festival, Ramon Simó. Després de la roda de premsa tindrà lloc la tradicional copa amb alguns dels artistes que participen en aquesta edició del Grec.

 Atenció mitjans gràfics: A les 13.45 hores aproximadament, es farà una foto de família a la 3a planta del Palau de La Virreina amb alguns dels artistes del Festival.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.