Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de l’Anuari d’arqueologia i patrimoni de Barcelona 2013

Dijous 14 de maig, a les 19 hores, el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana, presentarà l’Anuari d’arqueologia i patrimoni de Barcelona 2013, editat per l’Ajuntament de Barcelona. L’acte tindrà lloc a la sala d’actes del Museu de Cultures del Món (c. Montcada, 12).

Aquest sisè volum de l’Anuari és un resum exhaustiu de les tasques realitzades pel Servei d’Arqueologia de Barcelona durant l’any 2013. També inclou una sèrie d’articles referents a les intervencions que permeten una mirada en profunditat i fan més visible el patrimoni arqueològic de la ciutat.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.