Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Roda de premsa de presentació de La Nit dels Museus 2015

El proper dimecres, 13 de maig, a les 12.00 hores es presentarà La Nit dels Museus 2015 a la sala d’actes del Museu de Cultures del Món (c. Montcada, 12). L’edició d’enguany de La Nit dels Museus se celebrarà durant el vespre i la nit del proper dissabte, 16 de maig, a diferents museus de Barcelona, L’Hospitalet, Badalona, Cornellà, Esplugues, Sant Adrià i Santa Coloma.

A la roda de premsa hi assistiran el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana; el director de Patrimoni, Museus i Arxius de l’Ajuntament de Barcelona, Josep Lluís Alay; l’alcalde de Sant Adrià de Besòs, Joan Callau; el director de CosmoCaixa, Lluís Noguera, i Anna Mollet, gerent de la Torre Bellesguard de Gaudí.

Durant la roda de premsa es presentarà l’extens programa d’exposicions, concerts, dansa, visites concertades, tallers i activitats familiars que realitzaran de manera simultània un total de 81 museus i centres entre les 19h i la 01h. La Nit dels Museus és una iniciativa promoguda pel Consell d’Europa on hi participen més de quatre mil museus de quaranta països i que enguany arriba a l’onzena edició.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.