Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Roda de premsa de la Setmana de Poesia de Barcelona 2015

El proper dimecres 6 de maig, a les 12.00 h, a l’Espai 4 del Palau de la Virreina (La Rambla, 99), es presentarà el programa de la Setmana de Poesia de Barcelona que se celebrarà a diversos espais de la ciutat entre el 12 i el 18 de maig.

A l’acte hi assistiran el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació, Jaume Ciurana; i els directors de la Setmana, Teresa Colom i D. Sam Abrams. Durant l’acte també es donarà a conèixer el nom del guanyador dels Jocs Florals, es lliurarà el Balanç de l’any poètic 2014 i s’anunciaran els poetes convidats al XXXI Festival Internacional de Poesia del dia 18 de maig.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.