Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Dossier de premsa i imatges de l’exposició ‘Maillol i Grècia’ del Museu Frederic Marès

Amb aquesta exposició, el Museu Frederic Marès aborda un dels episodis més decisius de la trajectòria d’Aristides Maillol (Banyuls de la Marenda, Rosselló, 1861-1944): el viatge a Grècia de 1908, on referma el seu ideal estètic.

L’exposició s’estructura en tres àmbits: s’inicia al Pati del Museu, amb l’obra mestra d’Aristides Maillol, l’escultura Mediterrània de 1905. A la Sala d’exposicions temporals, a més d’una tria de tot el material artístic i documental relacionat amb el viatge a Grècia, una selecció de 23 escultures permetran resseguir l’evolució de la trajectòria de l’escultor. I finalment, a l’annex de la sala, s’hi podrà veure el curtmetratge amb la l’entrevista que el cineasta Jean Lods va fer a Maillol, al seu taller de Banyuls, un any abans de morir.

L’exposició es pot veure fins el 31 de gener de 2016.

Podeu descarregar imatges en el següent enllaç

Descarrega el fitxer
MaillolDossierPremsa

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.