Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Jaume Ciurana participa a la presentació de les conclusions de les jornades ‘Emprendre des de la universitat’ en marc del festival NOVUM

Divendres 24 d’abril, a les 12 h, el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana, participarà a la presentació de les conclusions de la jornada Emprendre des de la universitat. L’acte tindrà lloc al Parlament de Catalunya i comptarà amb la presència de la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, que obrirà l’acte.

La jornada Emprendre des de la universitat va tenir lloc el passat 15 d’abril en el marc del festival NOVUM i vol contribuir a posar en relleu l’estat de l’emprenedoria a les universitats catalanes, facilitar el diàleg entre estudiants, docents, empresa i Parlament, i posar èmfasi en quins són els reptes i les solucions possibles.

La presentació de les conclusions al Parlament de Catalunya anirà a càrrec del comitè de redacció del document: el rector de la Universitat Ramon Llull i representant de les universitats privades catalanes al Consell Assessor del Parlament sobre Ciència i Tecnologia (CAPCIT), Dr. Josep M. Garrell; el director general de Recerca de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Martorell; el secretari executiu de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP), Josep M. Vilalta, i la CEO d’Imagine Creativity Center, Rosa Monge, que moderarà l’acte.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.