Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Avançament de la programació GREC 2015

Avançament de la programació GREC 2015

 Accediu a tots els materials del Grec Festival

La 39a edició del Grec Festival de Barcelona tindrà lloc de l’1 al 31 de juliol de 2015 amb una programació de teatre, dansa, música i circ. També inclourà un extens programa d’activitats paral·leles adreçades tant a professionals com a públic general.

Un festival amb vocació de ciutat, arrelat a Barcelona, amb quasi quatre dècades present a les nits d’estiu barcelonines, amb una forta vocació internacional que ens brinda les millors creacions escèniques que es fan arreu del món i alhora és una plataforma per a les produccions de casa. Un festival que esdevé de referència artística necessària, amb un programa farcit de propostes singulars i de creació. I per damunt de tot, el Grec és un programa participatiu i adreçat a tots els públics.

El 30 de juny una festa popular a la plaça de Margarida Xirgu donarà el tret de sortida del Grec. La muntanya de Montjuïc tornarà a concentrar la majoria de les propostes artístiques d’aquest any.

L’espectacle inaugural del Teatre Grec serà el dia 1 de juliol amb l’espectacle de dansa Vorònia de la companyia La Veronal. Una coproducció del Grec que es podrà veure durant dos dies a l’amfiteatre.

Per tercer any el MiniGrec continuarà sent el programa infantil. Començant amb la festa d’obertura als Jardins del Teatre Grec, els espectacles del MiniGrec es programaran al Teatre Tantarantana, a La Vilella, a la Fundació Joan Miró, a la nova sala Hiroshima i al Mercat de les Flors.

Seguint amb la línia engegada la passada edició la programació musical busca una oferta més variada de formats i estils. Amb els escenaris del Teatre Grec, el BARTS , el Jamboree, la sala Luz de Gas i el Mercat de les Flors.

Des del 15 d’abril es posen a la venda les entrades d’una part dels espectacles. Més informació al web www.barcelona.cat/grec.

Seguiu el Grec a @grecfestivalbcn i #Grec2015

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.