Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Jaume Ciurana presenta l’onzena edició de Món Llibre, el festival de literatura adreçat a infants i joves

Divendres, 17 d’abril, a les 13 hores, tindrà lloc la roda de premsa de Món Llibre, el festival de literatura infantil i juvenil que organitza l’Institut de Cultura de Barcelona en el marc de Sant Jordi. Durant la presentació, que tindrà lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (c. Montalegre, 5 – punt de trobada el hall del centre), el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana, i la cap de Festes i Tradicions de l’Institut de Cultura, Marta Almirall, explicaran el programa d’activitats i mostraran els espais que s’han habilitat per acollir el festival (escenografies, estands, biblioteca, etc.). També hi serà present l’il·lustrador convidat d’aquest any, André Letria.

Món Llibre, el festival de literatura infantil i juvenil de referència, ha esdevingut un punt de reunió anual indispensable per a famílies amb infants i joves. Un any més, Món Llibre amb el seu tarannà lúdic, omplirà durant un cap de setmana (18 i 19 d’abril) espais del CCCB, el MACBA, la plaça de Joan Coromines, el Convent i la plaça dels Àngels amb una cinquantena activitats gratuïtes (tallers, espectacles, exposicions, cinema, etc).

Dos dies consagrats a la cultura i la literatura infantil, en què els llibres seran els protagonistes d’aquest Sant Jordi per infants i joves, organitzat per l’Institut de Cultura de Barcelona amb la col•laboració del CCCB, el MACBA, Biblioteques de Barcelona i més de 50 editorials.

www.barcelona.cat/monllibre

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.