Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Acte de descoberta de la placa dedicada al poeta Màrius Torres

Dimarts, 14 d’abril a les 13.30h al carrer del Comte d’Urgell, 116 es farà l’acte de descoberta de la placa que l’Ajuntament de Barcelona dedica al poeta lleidatà Màrius Torres a la façana de la casa on va viure en la seva etapa d’estudiant a la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona, entre 1926 i 1933.

A l’acte hi assistirà el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana; el regidor del districte de l’Eixample, Gerard Ardanuy; l’alcalde de Lleida, Àngel Ros; i l’historiador Ferran Aisa, que farà una glossa del poeta.

La Comissió de la Memòria Històrica de Barcelona, va aprovar el 9 de setembre de 2014, col·locar, a proposta de l’historiador Ferran Aisa, aquesta placa de memòria dedicada al poeta Màrius Torres i Perenya.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.