Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de NOVUM, el Festival Ciència, Tecnologia i Innovació de Barcelona

Dimarts, 14 d’abril, a les 12.00h, a la Sala Virreina Lab del Palau de la Virreina (La Rambla, 99) es presentarà la programació de NOVUM Festival Ciència, Tecnologia i Innovació 2015.

A l’acte hi participaran el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació, Jaume Ciurana; la directora de Creativitat i Innovació de l’ICUB, Inés Garriga; l’ investigador del departament de Química Inorgànica i director del Laboratori de Nanotecnologia Molecular de la Universitat d’Alacant, Javier García Martínez, que farà la conferència inaugural de NOVUM l’endemà; i els quatre comissaris del Festival: Paca Ciller, Tono Folguera, Dani Jiménez i Josep Perelló.

En la seva 9a edició, el Festival Ciència, Tecnologia i Innovació es consolida i es converteix en NOVUM, que tindrà lloc del 14 al 30 d’abril. Durant aquests dies Barcelona es convertirà, un any més, en la capital de la ciència, la tecnologia i la innovació. Des de la seva primera edició l’any 2007, el Festival Ciència, Tecnologia i Innovació s’ha convertit en un esdeveniment estable a l’agenda cultural de la ciutat que enguany passa a denominar-se NOVUM.

El Festival, organitzat des de la direcció de Creativitat i Innovació de l’Icub, es divideix en 5 àmbits temàtics i es desenvoluparà durant dues setmanes a diferents espais de la ciutat amb l’objectiu de treure la ciència i la tecnologia al carrer i acostar-la als ciutadans.

Atenció mitjans audiovisuals:

L’espai Virreina Lab té accés al pati on hi haurà l’exposició Tots fem Ciència! (de la secció Ciència Ciutadana), el Water Light Graffiti (d’Arts i Interferències) i tindrà lloc la projecció del tràiler de la Mostra Audiovisual. A més, Josep Perelló, comissari de la secció Arts i Interferències, serà el convidat a fer el primer graffiti de la instal·lació Water Light Graffiti en acabar els parlaments.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.