Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Més de 50.000 persones han visitat el Museu de Cultures del Món

El Museu de Cultures del Món ha rebut durant els primers dos mesos de funcionament, entre el 7 de febrer i el 7 d’abril, un total de 50.208 visitants, que han gaudit de les jornades de portes obertes d’aquest nou equipament museístic de la ciutat.

Escriptures, la primera exposició temporal
La primera exposició temporal, comissariada pel doctor Miguel Peyró, s’inaugurarà a finals de maig i mostrarà de quina manera l’escriptura, nascuda originalment com a instrument de conservació i difusió de la paraula, ha esdevingut un referent simbòlic de la cultura a la qual pertany i evoca claus identitàries i col•lectives.

L’exposició aplega un important conjunt de peces provinents de prestadors nacionals i internacionals i proposa un extens recorregut a través de les cultures del món per presentar les varietats, els usos i els múltiples desenvolupaments d’aquest mitjà de comunicació sense el qual seria impossible la nostra vida diària.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.