Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Visita comentada a l’exposició col·lectiva ‘RéserVoir’ comissariada per Manel Clot a La Capella

Dimarts, 31 de març, a les 13.00h a La Capella (c. Hospital, 56), es farà una visita guiada a l’exposició RéserVoir, comissariada per Manel Clot i que recull treballs dels artistes Luz Broto, Raimon Chaves i Gilda Mantilla, Carles Congost, Joan Morey, Paco y Manolo, Javier Peñafiel, Ester Partegàs i Francesc Ruiz.

A RéserVoir i a mode de tesi de comissariat, es mostra per una banda, la col•lecció de frases, citacions i idees que Manel Clot ha recopilat des del 2003 i per l’altra, l’arxiu dóna peu a una exposició col•lectiva formada per tota una sèrie d’artistes units a ell professionalment i emocionalment. Mostra treballs recents i noves produccions d’alguns dels artistes que, durant la dècada del 1990, acompanyats i comissariats per Clot, van protagonitzar la configuració de certa escena artística catalana. Artistes ara ja consolidats en l’àmbit internacional que dialoguen amb altres perfils més emergents vinculats també a la particular narrativa que caracteritza el pensament de Manel Clot.

RérserVoir s’inaugura el mateix 31 de març a les 19.30h i es podrà veure fins el 17 de maig.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.