Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Visita comentada a la nova exposició de l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona ‘Antoni Capella, fotògraf de societat. 1955-1980’

Dimecres 25 de març, a les 12 hores, a la seu de l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona (plaça Pons i Clerch, 2), es presentarà l’exposició “Antoni Capella, fotògraf de societat. 1955-1980”. Hi assistiran el director de l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona (AFB) Jordi Serchs, i el comissari de l’exposició Rafel Torrella.

El fons fotogràfic d’Antoni Capella Contra (1934-2005) va ingressar a l’AFB l’any 2010. Capella va ser un fotògraf professional ubicat entre Barcelona i Calafell. És l’autor de nombroses fotografies d’estudi i d’actes socials rellevants que van tenir lloc en aquestes ciutats. Va desenvolupar part de la seva activitat com a fotògraf a Ràdio Barcelona, i a partir d’aquí en entitats com El Gran Teatre del Liceu, l’Hotel Ritz o l’Arca de Noé, i sobretot al club Terraza Martini. Les fotografies de l’exposició corresponen al període 1955-1980.

L’exposició presenta 125 fotografies, que són impressions digitals a partir de negatius originals i en una vitrina s’exposa material gràfic de la tasca professional del fotògraf, així com un audiovisual amb 75 fotografies més.

‘Antoni Capella, fotògraf de societat. 1955-1980’ es podrà visitar del 26 de març al 3 d’octubre de 2015.

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.