Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Jaume Ciurana presenta el balanç de les polítiques culturals a Barcelona entre els anys 2011 i 2015

Dimarts 24 de març, a les 12.30h, el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana, presentarà el balanç de les polítiques culturals que s’han impulsat des de l’Institut de Cultura entre els anys 2011 i 2015.

La roda de premsa tindrà lloc al Disseny Hub Barcelona (pl. de les Glòries Catalanes, 37-38). En el decurs de l’acte es donaran a conèixer els principals indicadors del mandat així com l’estat de diversos projectes oberts que té actualment l’Ajuntament de Barcelona.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.