Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Jaume Ciurana participa a la sessió ‘La cultura a les ciutats sostenibles: el camí cap al futur’ a la cimera de Cultura de CGLU que se celebra a Bilbao

El tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana, participarà demà divendres, 20 de març, en una sessió plenària de la cimera de cultura de Ciutats i Governs Locals Units (CGLU) que sota el títol ‘La cultura a les ciutats sostenibles: el camí cap al futur’, debatrà com integrar les polítiques culturals i el desenvolupament sostenible a nivell local.

La sessió, que tindrà lloc a les 10.45 hores a l’Auditori Alhondiga de Bilbao, la moderarà Robert Palmer, assessor cultural internacional especialitzat en política i estratègia cultural. A la sessió també hi participaran Ibone Bengoetxea, tinenta d’alcalde de Cultura i Educació de l’Ajuntament de Bilbao; María Victoria Alcaraz, sotssecretària de Patrimoni Cultural del Ministeri de Cultura del Govern de la Ciutat Autònoma de Buenos Aires; Manon Gauthier, membre del Comitè Executiu de l’Ajuntament de Mont-real, responsable de Cultura, Patrimoni, Disseny, Espai de Vida i Condició de la Dona; Pascale Marchand, regidora de Música y Arts Escèniques i Visuals, de la ciutat d’Angers; Abdoulaye Elimane Kane, regidor de Cultura de Dakar; Bruno Julliard, Primer Tinent d’alcalde i regidor de Cultura de París; i Eduardo Vázquez, Secretari de Cultura de la Ciutat de Mèxic.

La sessió es podrà seguir per streaming des de l’enllaç:http://www.bilbao.net/videostreaming/cglu.html

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.