Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Roda de premsa de l’exposició ‘Picasso/Dalí.Dalí/Picasso’ al Museu Picasso de Barcelona

El Museu Picasso i The Dalí Museum de Sant Petersburg, Florida, han organitzat conjuntament, amb la col·laboració de la Fundació Gala-Salvador Dalí de Figueres i la generositat de més de 25 museus d’art i col·leccionistes particulars de tot el món, la primera exposició que analitza la relació entre Pablo Picasso i Salvador Dalí. Aquesta és la primera vegada que s’estudia aquesta productiva relació i es fa en el marc d’una exposició que desvetlla els moments més rics, sense amagar-ne les contradiccions.

A la roda de premsa, que tindrà lloc dijous 19 de març, a les 10.30h, al Museu Picasso de Barcelona (entrada per c. Montcada, 23), hi assistiran el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana; el director de The Dalí Museum, St. Petersburg, Florida, Hank Hine; la directora del Centre d’Estudis Dalinians, Montse Aguer; un dels comissaris de l’exposició, William Jeffett, i el director del Museu Picasso de Barcelona, Bernardo Laniado-Romero.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.