Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
“Pensar Déu en femení”, Lucía Caram i Victòria Molins dialoguen a Pedralbes

Dijous, 19 de març, a les 19:30 h. se celebrarà una nova sessió dels Diàlegs de Pedralbes a la sala d’actes del Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes (Baixada del Monestir, 9, Barcelona). Lucía Caram, teòloga i monja dominica, i Victòria Molins, escriptora i monja teresiana, moderades per Francesc Torralba, doctor en filosofia i teologia, catedràtic de filosofia de la URL, parlaran sobre “Pensar Déu en femení”.

L’activitat té exhaurides totes les localitats, tant a la sala principal com a la sala annexa habilitada amb circuit tancat de televisió. L’acte també serà retransmès per internet via streaming a l’adreça http://barcelonacultura.bcn.cat

Les properes activitats confirmades pel cicle ‘Diàlegs de Pedralbes’ són “La música com a llenguatge de l’ànima”, amb Joan Vives i Jaume Radigales (9 d’abril) i “Desfent tòpics sobre els jueus”, amb Manuel Forcano i Vicenç Villatoro (21 de maig).

Per assistir a aquestes sessions, cal una inscripció prèvia al correu electrònic pedralbes@fragmenta.cat. Pels assistents hi haurà, a més, la possibilitat de visitar lliurement el monestir una hora abans de l’inici de la sessió.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.