Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
L’Ajuntament de Barcelona lliura la Medalla d’Or de la Ciutat, a títol pòstum, a Gabriel García Márquez

Dilluns 16 de març, a les 19.30h (Saló de Cent de l’Ajuntament), l’alcalde de Barcelona Xavier Trias presidirà l’acte de lliurament de la Medalla d’Or de la Ciutat, a títol pòstum, a l’escriptor Gabriel García Márquez.

El fill de l’escriptor, Gonzalo García Barcha, serà qui reculli la medalla, que el plenari del Consell Municipal del 25 de juliol de 2014 va decidir atorgar a Gabriel García Márquez per la seva especial contribució a enriquir el patrimoni literari barceloní i universal.

També assistiran al lliurament, entre altres, el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació, Jaume Ciurana; el conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ferran Mascarell; l’ambaixador de Colòmbia, Fernando Carrillo Flórez, i el director literari de Penguin Random House, Claudio López de Lamadrid, que farà la glossa.

L’acte finalitzarà amb una actuació musical a càrrec de Maurici Villavecchia, Toti Soler i Gemma Humet amb el següent repertori: Soledad (cúmbia), La Diosa Coronada (vallenato) i Franqueza (bolero).

L’acte es podrà seguir per streaming al web http://barcelonacultura.bcn.cat

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.