Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
L’alcalde Trias presenta el projecte de rehabilitació de les naus de Can Batlló que acolliran la nova seu de l’Escola de Mitjans Audiovisuals EMAV

Dilluns, 9 de març, a les 10.00 h, l’alcalde de Barcelona Xavier Trias presentarà el projecte de reforma i rehabilitació de les naus del Bloc 7 de Can Batlló que acolliran, a partir de setembre de 2017, les noves instal·lacions de l’Escola de Mitjans Audiovisuals (EMAV). La roda de premsa tindrà lloc a l’interior del recinte de Can Batlló, amb accés pel carrer Constitució, 19.

A la presentació als mitjans també hi assistiran, entre altres, el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació, Jaume Ciurana; el regidor del districte de Sants Montjuïc, Jordi Martí, i representants de l’EMAV.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.