Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del projecte ‘Vil·la Joana. Casa Verdaguer de la Literatura’

Dimecres 4 de març, a les 12 hores, el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana i el regidor del Districte de Sarrià-Sant Gervasi, Joan Puigdollers, acompanyats del director del Museu d’Història de Barcelona, Joan Roca, presentaran el projecte de remodelació i l’estat de les obres de Vil·la Joana, la casa on el poeta Jacint Verdaguer va passar els darrers dies de la seva vida.

El projecte Vil·la Joana. Casa Verdaguer de la Literatura es proposa mostrar la intensa relació de Barcelona amb la imaginació literària i amb tot allò que se’n deriva, i es proposa fer-ho a través de la figura de Jacint Verdaguer. Un cop remodelat l’edifici, Vil·la Joana acollirà un Museu articulat al voltant de la literatura i la figura de Verdaguer; un espai de recerca i d’estudi en col·laboració amb diferents universitats catalanes i també comptarà amb un programa públic dedicat a la literatura.

Nota: la roda de premsa es farà a la sala d’actes del Centre d’Informació de Collserola (carretera de l’Església, 92), i posteriorment es farà una visita d’obres a Vil·la Joana, que es troba al costat. Es recomana dur calçat adequat per la visita d’obres.

Accés amb transport públic: FGC (estació Baixador de Vallvidrera)

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.