Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de la restauració de les pintures murals gòtiques de la capella de Sant Miquel del Monestir de Pedralbes

Dimarts 3 de març, a les 11.00 hores, a la sala d’actes del Monestir de Pedralbes (Baixada del Monestir, 9), el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana, acompanyat de la conservadora en cap del Monestir, Anna Castellano, presentarà als mitjans de comunicació la reobertura al públic de la capella de Sant Miquel del Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes, i la restauració de part de les pintures murals gòtiques que la decoren.

A partir del 4 de març, un cop finalitzada la fase principal de la seva restauració, els visitants podran accedir a l’interior de la capella de Sant Miquel i contemplar el conjunt pictòric que acull, unes pintures murals gòtiques del segle XIV atribuïdes al taller de Ferrer Bassa.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.