Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
L’alcalde Trias presenta el Centre d’Interpretació del Castell de Montjuïc

Dijous, 26 de febrer, a les 13.30 h, tindrà lloc al Pati d’Armes del Castell de Montjuïc (Ctra. de Montjuïc, 66) la presentació del nou Centre d’Interpretació del Castell de Montjuïc. A l’acte hi assistiran l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias; el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana; i el director de Patrimoni, Museu i Arxius de l’Institut de Cultura de Barcelona, Josep Lluís Alay.

El Centre d’Interpretació del Castell de Montjuïc oferirà l’oportunitat de descobrir la importància patrimonial d’un dels monuments arquitectònics més significatius de Catalunya. L’exposició, que tindrà un caràcter permanent, presenta un recorregut per la història del castell, una història indestriable de la muntanya de Montjuïc i de la ciutat de Barcelona.

La mostra ocupa quatre sales de Castell remodelades i adaptades per al projecte museogràfic del centre d’interpretació que es divideix en quatre àmbits conceptuals: ‘Muntanya de Barcelona’, ‘Farell, fortí i fortalesa’, ‘Defensa i repressió’ i ‘Presó i memòria’.

El Centre d’Interpretació del Castell de Montjuïc obre al públic el 26 de febrer.


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.