Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Festival “L’Art Impossible”, la inclusió feta art

El dissabte 14 de febrer, entre les 10.00h i les 19.30h, el Mercat de les Flors acollirà la primera edició de L’Art Impossible, un festival artístic on les arts plàstiques i escèniques es converteixen en el vehicle de transformació de persones amb i sense discapacitat que actuaran, crearan i comunicaran.

El programa compta amb un programa d’arts escèniques i plàstiques inclusives: dansa, música, teatre, poesia, titelles, una exposició de pintura i tallers variats. Comptaran, entre d’altres amb el jazz d’Ignasi Terraza, Nono Fernández i Xavi Hinojosa; la música tradicional de Tirabol; el taller de percussió per a tothom “Drum Circle”, de Santi Carcasona; la dansa de Jordi Cortés, dels col·lectius Liant la Troca i Kiakahart; el teatre de Brots-Pallapupas, la dinamització com a presentadors de TEBVist i les propostes d’arts plàstiques d’Artistas Diversos amb la presència de Teresa Jordà i Susospai.

L’Art Impossible neix de la fusió de dos projectes independents, l’exposició de l’associació Artistas Diversos i un festival d’arts inclusiu idea de Jordi Estrada que l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat ha coordinat per tal de donar forma a un gran esdeveniment de la cultura inclusiva a la ciutat de Barcelona. A més, hi han col·laborat Temps i Qualitat de Vida de l’Ajuntament de Barcelona, l’Institut del Teatre i el Mercat de les Flors que cedeix espais i recursos tècnics i materials; l’entitat Jiwar Creació i Societat pel que fa a l’àrea artística i les entitats ONCE, Sils i Tres Turons que han ofert de manera desinteressada les mesures d’accessibilitat per a persones amb discapacitat visual i/o auditiva.

L’entrada és gratuïta i lliure per a totes les activitats però, donat que l’aforament de la Sala Ovidi Montllor és limitat, s’ha agrupat en tres blocs els actes que es celebraran a aquest espai per tal de garantir la comoditat del públic.

Així doncs, per assistir a les activitats programades a la Sala Ovidi Montllor del Mercat de les Flors cal fer reserva prèvia al correu electrònic lartimpossible@gmail.com o al telèfon 650 525 353, indicant el bloc o blocs al/s qual/s es desitja assistir.ArtImpossibleDossier

Totes les activitats es realitzen a espais accessibles per a persones usuàries de cadira de rodes i la major part compten amb mesures d’accessibilitat per a persones amb discapacitat auditiva (interpretació a llengua de signes i/o subtitulació amb pantalla). A més, l’obra de teatre “Ella” compta amb un servei d’audiodescripció per a persones cegues.

 

Descarrega el fitxer
ArtImpossibleDossier

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.