Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Visita guiada del fotògraf Jordi Socías a la seva exposició ‘Fotografies trobades’ a La Virreina Centre de la Imatge

Dimecres, 11 de febrer a les 10.30h a la sala Virreina Lab de la Virreina Centre de la Imatge (La Rambla, 99), el fotògraf Jordi Socías presentarà Fotografies trobades, una mostra personal dels seus quaranta anys de treball. A la presentació també hi assistirà el director de la Virreina Centre de la Imatge, Llucià Homs.

Des de mitjans dels anys setanta les fotografies de Jordi Socías (Barcelona, 1945) han omplert diaris i revistes des de Cambio 16 a El País passant per la revista El Europeo, entre molts altres. A les sales de La Virreina Centre de la Imatge Jordi Socías ens mostra una tria d’una cinquantena de fotografies que ha fet durant prop de quaranta anys: retrats, imatges que ens parlen de la història recent, fotografies de viatges. No és tracta d’una exposició retrospectiva, però conté bons exemples de tota la diversitat d’imatges que ha trobat aquests anys, incloent-hi algunes de les seves obres més recents en les quals la suma de dues fotografies sense relació aparent ofereix lectures visuals noves i sorprenents.

Fotografies trobades s’inaugura el mateix dimecres, 11 de febrer, a les 19 h i obre al públic del 12 de febrer al 26 d’abril de 2015.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.