Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
L’alcalde presideix la inauguració del Festival Llum BCN en el marc de les Festes de Santa Eulàlia

Divendres 6 de febrer, a les 19:00 hores, al Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona, l’alcalde Xavier Trias presideix la inauguració del Festival LLUM BCN dins el marc de les Festes de Santa Eulàlia i com a punt de partida de la celebració de l’Any Internacional de la Llum. A l’acte hi assitirà, entre d’altres, el tinent d’alcalde Jaume Ciurana.

L’acte constarà de dues parts:

Al Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona, l’arquitecta Benedetta Tagliabue, llegirà el pregó i intervindran l’alcalde Xavier Trias, i el director de l’Institut de Ciències Fotòniques, Lluís Torner. Aquest esdeveniment, al qual només es podrà assistir amb invitació, es podrà seguir en directe per streaming als webs bcn.cat/santaeulalia i barcelonacultura.bcn.cat.

Tot seguit, a les 20:15h a la plaça Sant Jaume, i just després d’iniciar-se els Protocols de l’Àliga de les Festes de Santa Eulàlia, els assistents podran gaudir, per primera vegada a la història castellera, d’una actuació molt especial de castellers lluminosos, a càrrec de la Colla Jove de Barcelona.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.