Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Inauguració del Museu de Cultures del Món

Dissabte 7 de febrer, a les 13:00 hores, (Museu de Cultures del Món, c. Montcada, 12) l’alcalde Xavier Trias i el president Artur Mas presidiran la inauguració del Museu de Cultures del Món. A l’acte hi assistiran, entre d’altres, Jaume Ciurana, tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació; Ferran Mascarell, conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya; Mercè Homs, regidora del Districte de Ciutat Vella; Josep Lluís Alay, director de Patrimoni, Museus i Arxius de l’ICUB i director del Museu de Cultures del Món; i prestadors de diferents peces que formen part de la col·lecció.

L’acte acabarà amb la col·locació d’una tessel·la en un mural mapa mundi, a càrrec del president de la Generalitat i l’alcalde de Barcelona, com actuació simbòlica d’inauguració del museu.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.