Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
L’alcalde Trias presenta el Museu de Cultures del Món de Barcelona

Aquest dimecres 4 de febrer, a les 12 hores, a l’auditori del Museu de Cultures del Món (Carrer Montcada,12) tindrà lloc la presentació en roda de premsa del nou Museu de Cultures del Món que ocupa les els edificis històrics de les cases Nadal i del Marquès de Llió del carrer de Montcada.

Hi assistiran l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias; el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana; el director del Museu de les Cultures del Món, Josep Lluís Alay

El Museu de Cultures del Món que s’inaugurarà el 7 de febrer és una plataforma de preservació, presentació, difusió i projecció social del patrimoni artístic i del coneixement de cultures d’Àsia, Àfrica, Amèrica i Oceania. Un museu que vol donar visibilitat al patrimoni que Barcelona i els seus col·leccionistes han aplegat des de finals dels anys quaranta: un testimoni de primera categoria sobre la relació de l’home amb l’univers, les seves creences i els seus rituals.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.