Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Roda de premsa de les Festes de Santa Eulàlia, el festival LLUM BCN i anunci dels guanyadors dels Premis Ciutat de Barcelona

Dimarts 3 de febrer, a les 11 hores, a l’Espai 4 del Palau de la Virreina (La Rambla, 99) tindrà lloc una roda de premsa durant la qual s’explicaran els detalls del programa de les Festes de Santa Eulàlia de Barcelona, el Festival LLUM BCN -inclòs en el programa- i on també es donaran a conèixer els noms dels guanyadors dels Premis Ciutat de Barcelona 2014, que es lliuraran en el marc de la festa.

Hi assistiran el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana; la directora de Festes i Tradicions de l’Institut de Cultura de Barcelona, Marta Almirall; la comissària del festival LLUM BCN, Maria Güell, i el director de l’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO), Lluís Torner.

Durant els dies 6, 7,8 i 12 de febrer, Barcelona celebrarà les festes de Santa Eulàlia amb un ampli ventall d’activitats que recolliran les tradicions i la història però també n’il•luminaran la cara més avantguardista i innovadora amb el festival LLUM BCN.

www.bcn.cat/santaeulalia

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.